ΑΛΛΑΓΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε την αλλαγή, την επιστροφή ή την αντικατάσταση του προϊόντος , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικώς, με e-mail, ή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα.

Προϋποθέσεις επιστροφής: 

1. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν (συσκευασία, καρτελάκι γνησιότητας όπου υπάρχει κλπ). 

2. Αλλαγή ή επιστροφή πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών όπως ορίζει ο νόμος , η επιστροφή του προϊόντος σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα θα βαραίνουν τον πελάτη.

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο που εκδόθηκε με την αγορά του. 

4. Σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος, είναι δυνατή είτε η άμεση αντικατάστασή του προϊόντος είτε η επιστροφή των χρημάτων σας κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. 

5. Κατά τα λοιπά, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή. 

6. Μόλις λάβουμε το αίτημα σας, η ACS με δική μας εντολή θα παραλάβει δωρεάν από εσάς το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε. Όταν επιστραφεί σε εμάς, θα λάβετε ειδοποίηση και θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή του νέου προϊόντος. H επιπλέον επιβάρυνση των μεταφορικών για την αλλαγή είναι 5 ευρώ. 

7.  Κατά την αλλαγή του προϊόντος, αν δεν επιθυμείτε να προβείτε σε άμεση αντικατάσταση με άλλο προϊόν δυνατή είναι η έκδοση πιστωτικού σημειώματος, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προϊόντα της ίδιας σεζόν. Η χρήση του πιστωτικού δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων και σε προϊόντα της προσφοράς.

8.Εξαιρείται το ακόλουθω προϊόν μας Foot Repair Cream