Η εταιρεία Safe Step / Rambler ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της υπόδησης στις αρχές της δεκαετίας του 50. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε εστιάζοντας κυρίως στην ανδρική υπόδηση.

Οι σύγχρονες ανάγκες της εποχής και της καθημερινότητας οδήγησαν στην δημιουργία ενός νέου μοντέλου, μιας σύγχρονης εταιρείας, που θα ασχοληθεί πλέον με το ανατομικό παπούτσι καινοτομώντας στο χώρο της υπόδησης. Μέχρι τότε, το ανατομικό παπούτσι απευθυνόταν σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας με χρόνια και σοβαρά προβλήματα στα πόδια τους.

Οι ανάγκες της καθημερινότητας απαιτούν πολύωρη, καθημερινή και κοπιαστική εργασία με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύσουν τα πόδια τους από την επίπονη και κουραστική καθημερινότητα τους. Η Safe Step διακρίνοντας το κενό που υπήρχε στο χώρο του ανατομικού παπουτσιού καινοτόμησε δημιουργώντας και κατασκευάζοντας φόρμες που συνδυάζουν το άνετο βάδισμα με την μόδα της εποχής.

Ξεκινήσαμε την διάθεση των προϊόντων μας σε φαρμακεία και καταστήματα ορθοπεδικών υποδημάτων και φτάσαμε στις μέρες μας να παρέχουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 300 σημεία διάθεσης, σε 15 διαφορετικές χώρες. Ο στόχος μας στην πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της ανατομικής υπόδησης ήταν και παραμένει, να προσφέρουμε ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με στόχο την πρόληψη, σε συνδυασμό της άνετης βάδισης, της εξαιρετικής ποιότητας και κυρίως της σχέσης εμπιστοσύνης που επιθυμούμε να χτίσουμε από τον συνεργάτη της εταιρείας μας μέχρι και τον καταναλωτή.

Σας ευχαριστούμε!